GUANGDONG XINSHIHENG TECHNOLOGY CO.,LTD

Nyheter

Termistorer i brandlarm
Släpp tid: 2023-05-16 16:28:15  träffar: 10
Det finns många slags brandlarm, de vanligaste är röklarm och värmelarm. Naturligtvis bör dessa larm också användas enligt platsen för användning och funktion.

för exempel, i ett kök med tung oljig rök måste rökrummet inuti installeras på kontoret. Värmealarm, röklarm.

 

atnärvarande, vi pratar om temperaturlarmet i brandlarmet. Strömförsörjningen för temperaturlarmet tillhandahålls av en likströmsförsörjning. Utgångsspänningen för temperatursensorn kan simuleras med en DC -signalkälla. Temperaturområdet är 0 ℃

100 ℃. När temperaturpunktennår den inställda temperaturen skickar summern ut en larmsignal för att spela rollen som temperaturmätlarm. Med den ökande användningen av hushållsapparater och elektrisk utrustning ökar också frekvensen av elektriska bränder år för år. I Fire Remote Monitoring System installeras temperaturlarm i höga-risområden som är benägna att eld, och signalerna som skickas av temperaturalarmen används för att förutsäga brandsäkerhetssituationen i byggnaden. En faresignal, brandmän kan exakt bestämma platsen för faran i tid, utfärda instruktioner och göra exakta bedömningar. 

guangdong Xinshiheng har utvecklat och producerat termistorer i 21 år, med mycket automatiserad produktion, hög produktionskapacitet, hög stabilitet, hög stabilitet , bra kvalitet och lågt pris!

Tidigare: Potentiella säkerhetsrisker för...

Nästa: No